Un atac identic cu cel petrecut anul trecut, in decembrie, la statia de metrou Dristor 1 a avut loc astazi, dar, din fericire, victima a reusit sa supravietuiasca. relateaza all4romania.eu

Incidentul a avut loc in statia Concepcion din orasul brazilian Sao Paolo. Un barbat imbracat in alb a impins o femeie chiar in fata trenului ce intra in statie.

Din fericire, femeia a cazut intre sine, iar trenul a trecut peste ea. Victima a suferit doar o fractura la mana, dar martorii si imaginile arata ca totul se putea sfarsi tragic.

Anchetatorii spun ca barbatul a facut acest gest pentru ca ar suferi de probleme psihice si ca „ar fi impins prima persoana care i-ar fi iesit in cale”.

„Femeia a supravietuit pentru ca a cazut in golul care separa sinele si nu a fost afectata de curentul electric care trecea prin ele.

A cazut in fata trenului, dar nu a fost lovita, chiar daca garnitura a trecut exact peste locul unde era ea intinsa. Victima a fost salvata si trimisa la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, acolo unde este tinuta sub observatie. Femeia se afla inca in stare de soc”, a declarat un cuvant al Sao Poala Metro Police.

 

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/thump_1515627560-900x400.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/thump_1515627560-900x400-150x150.jpg Avram FloreaNEWS
Un atac identic cu cel petrecut anul trecut, in decembrie, la statia de metrou Dristor 1 a avut loc astazi, dar, din fericire, victima a reusit sa supravietuiasca. relateaza all4romania.eu Incidentul a avut loc in statia Concepcion din orasul brazilian Sao Paolo. Un barbat imbracat in alb a impins o femeie...