Citeste pana la sfarsit, este foarte important, nu va lasati manipulati de tara in care traim!

Guvernul a aprobat prin Ordonanta de Urgenta un nou ajutor social.

Este vorba despre o indemnizatie in valoare de 370 de lei lunar, care va fi acordata veteranilor si vaduvelor de razboi.

Banii vor putea fi folositi pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei termice si energiei electrice.

Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza actiunii mijloacelor de lupta ale razboiului, beneficiaza in anul 2017 de un ajutor anual in cuantum de 370 lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice“, se precizeaza in poiectul de hotarare de Guvern.

Aceasta este stirea originala publicata de un site de stiri, acum voi spune parerea mea personala despre aceasta stire. Daca esti de acord cu ce spun, distribuie mai departe!

Atat merita persoanele care au luptat in razboi, care au riscat totul? Sa fie bataia de joc a statului Roman la batranete? Asta este soarta adevaratilor eroi care au aparat tara.

Uite un material care o să vă enerveze la culme!  SUNTEM PROŞTI SAU DOAR NE FACEM CĂ AM FI? PENSIE de 240 de MILIOANE la 51 de ani!

Din pacate asta e adevarul din aceasta tara! Un om care a fost in razboi are o pensie de 700 de lei sau nici macar pe aia nu o au, iar un individ de 51 de ani care nu a facut nimic pentru aceasta tara, are o pensie de 240 de miloane. Sunteti de acord cu asa ceva? De ce nu se da bani astia pentru toata lumea!

Loading...
Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/bani-de-la-stat.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/bani-de-la-stat-150x150.jpg Avram FloreaNEWS
Citeste pana la sfarsit, este foarte important, nu va lasati manipulati de tara in care traim! Guvernul a aprobat prin Ordonanta de Urgenta un nou ajutor social. Este vorba despre o indemnizatie in valoare de 370 de lei lunar, care va fi acordata veteranilor si vaduvelor de razboi. Banii vor putea fi...