Patronul Stelei, Gigi Becali, plănuieşte să construiască cel mai mare spital din România, în Pipera, în urma unei investiţii de 100 de milioane de euro.

Citeste si: VESTE BOMBA! Gigi Becali a explodat, isi infiinteaza un partid exclusivist pentru toti romanii, doar din profesori si oameni destepti!

”Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii”, a spus Gigi Becali la o televiziune de ştiri.

Citeste si: OFICIAL! Steaua este a lui Gigi Becali, lovitura dura pentru Armata!

”Actualul ministru, Vlad Voiculescu trebuie ţinut în continuare. Am vrut să intru într-o combinaţie de parteneriat public privat. Nu am făcut-o publică, vă spun acum. Voi face singur acest spital. Eu îl iubesc pe Vlad Voiculescu pentru că iubeşte Biserica”, a mai spus Gigi Becali.

Sursa: www.gandul.info

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/12/becali.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/12/becali-150x150.jpg Avram FloreaNEWSSTIRI ONLINE
Patronul Stelei, Gigi Becali, plănuieşte să construiască cel mai mare spital din România, în Pipera, în urma unei investiţii de 100 de milioane de euro. Citeste si: VESTE BOMBA! Gigi Becali a explodat, isi infiinteaza un partid exclusivist pentru toti romanii, doar din profesori si oameni destepti! ”Vreau să construiesc un spital...