Romanii ar putea sa primeasca, in schimbul maşinii vechi, bani pentru achizitia de panouri solare, centrale termice eficiente şi surse alternativ/ecologice, potrivit unui proiect inregistrat recent la Senat pentru dezbatere. Masura are ca scop eliminarea autovehiculelor vechi şi poluante, dar şi reducerea costurilor legate de incalzirea locuintelor şi a poluarii.

Propunerea legislativa privind sustinerea eliminarii autovehiculelor poluante, cu vechime mai mare de 12 ani si acordarea de voucher valoric, in suma de 4.500 de lei, pentru achizitia de panouri solare, centrale termice cu coeficient de poluare redus si surse alternativ/ecologice a fost pusa de curand in dezbaterea senatorilor.

Proiectul prevede acordarea de bani, in schimbul predarii unui autovehicul vechi, pentru eficientizarea sistemelor de incalzire si alimentare cu energie a locuintelor. Pentru a intra in vigoare, proiectul are nevoie de aprobarea Parlamentului, de promulgare si de publicare in Monitorul Oficial.

Beneficiarii voucherelor vor avea la dispozitie 30 de zile pentru a achizitiona exclusiv produsele mentionate anterior si vor justifica suma prin factura fiscala insotita de decontul tichetului. Voucherul nu poate fi instrainat sau folosit pentru achizitionarea altor produse decat panouri solare, centrale termice cu un coeficient redus de poluare si surse alternativ/ecologice.

„Este cunoscut faptul ca toate programele Rabla, derulate in ultimii 13 ani au generat si actiuni de specula. Contravaloarea voucher-ului a fost tranzactionata la limita dintre licit si ilicit, de catre proprietarii de drept ai acestuia si utilizatorii finali, cu interfata in zona comerciantilor de autovehicule, autorizati de program”, motiveaza initiatorii proiectului interdictia de instrainare a voucherului.

Sursa: avocat.net

Recomandat sa mananci usturoi zilnic pe stomacul gol. Acest Barbat a facut asta si uite ce i s-a intamplat

Proprietatile medicinale ale usturoiului au fost cunoscute si utilizate ca parte a medicinii naturiste cu mii de ani in urma. Pentru simplul fapt ca este un antibiotic si un antioxidant puternic, care lupta in mod eficient impotriva infectiilor si imbolnavirilor. Perioada optima a zilei pentru a consuma aceasta leguma este dimineata la prima ora, pe stomacul gol, pentru asigurarea absorbtiei depline a nutrientilor pe care-i contine usturoiul.

Usturoiul este un puternic antibiotic si antioxidant, dar in acelasi timp va protejeaza stomacul de infectii si imbolnaviri. Trebuie consumat inainte de a manca orice altceva, astfel incat sa nu existe in stomac nimic ce s- ar putea amesteca cu usturoiul sau i-ar putea asimila nutrientii.

Loading...

Beneficiile usturoiului pentru sanatate sunt numeroase. Pentru cei care sufera de hipertensiune arteriala, este cea mai simpla si sigura metoda de a tine tensiunea sub control. Cel mai bine este sa-l administrati o data pe zi si nu produce efecte secundare, spre deosebire de alte tipuri de medicamente.

Cu ajutorul usturoiului se pot preveni si vindeca orice tip de inflamatii. Celor care sufera de artrita usturoiul le poate aduce beneficii enorme. Consumul de usturoi pe stomacul gol nu va ajuta doar in lupta impotriva simptomelor artritei, ci si contra durerii provocate de ea.

Aceasta planta miraculoasa va tine la distanta de infectii precum micoze, negi sau alte infectii bacteriene. In cazul in care deja suferiti de o asemenea infectie, luati usturoi o data pe zi si in cateva zile va veti simti mult mai bine.

Sistemul imunitar slab este un lucru des intalnit in zilele noastre. Acolo unde exista un declin al sistemului imunitar, deseori apar raceli, gripa, alergii ale sistemului respirator si chiar boli grave. Daca aveti un sistem imunitar puternic acesta va fi capabil sa va protejeze de toate acestea.

Usturoiul va da putere. Un singur catel de usturoi contine 12 mg de potasiu, 5mg de calciu 100 de compusi cu sulf.

Usturoiul este deosebit de benefic pentru plamani. Va ajuta in prevenirea si tratamentul infectiilor respiratorii. De asemenea poate sa previna pneumonia, bronsita, congestia, tusea si multe altele.

Usturoiul este cel mai bun remediu natural impotriva hipertensiunii arteriale, deoarece tine sub control tensiunea, fara a produce efecte secundare.

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/03/xc22.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/03/xc22-150x150.jpg Avram FloreaNEWS
Romanii ar putea sa primeasca, in schimbul maşinii vechi, bani pentru achizitia de panouri solare, centrale termice eficiente şi surse alternativ/ecologice, potrivit unui proiect inregistrat recent la Senat pentru dezbatere. Masura are ca scop eliminarea autovehiculelor vechi şi poluante, dar şi reducerea costurilor legate de incalzirea locuintelor şi a...