O poveste controversata care a făcut înconjurul lumii în ultimile luni a lăsat pe toată lumea cu gura cascată, chiar dacă la prima vedere pare doar o poveste clasică în care un bărbat decide să divorțeze de soția lui.

Ce se ascunde în spatele motivului pentru care bărbatul decide acest lucru îți dă fiori pe șira spinării și, culmea, totul pornește de la o poză aparent inocentă.

În fotografie, femeia stă tolănită în pat. Pare o imagine inocentă și chiar drăguță. Când s-a uitat mai atent la imagine, bărbatul a încremenit. I-a schimbat viața complet.

Imaginea a surprins odată cu soția zâmbitoare și un intrus. O privire mai atentă dezvăluie în mod terifiant și ceea ce soția ascundea sub pat.

Undeva într-un colț al pozei se vede foarte puțin, un colț din fața unui bărbat care stătea ascuns sub pat.

S-a dovedit ulterior că acela era bărbatul cu care femeia își înșelase soțul în tot acest timp în acre acesta fusese plecat de acasă.

Pentru că soțul s-a întors pe nepregătite în permisie, femeia nu a avut de ales decât să-și ascundă amantul sub pat, profitând de faptul că acesta avea o ladă generoasă pentru depozitat.

Bărbatul a divorțat imediat de soția sa. Din păcate nimeni nu a aflat mai multe detalii despre barbatul misterios care se ascundea sub patul conjugal.

Loading...
Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/hh.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2018/01/hh-150x150.jpg Avram FloreaNEWS
O poveste controversata care a făcut înconjurul lumii în ultimile luni a lăsat pe toată lumea cu gura cascată, chiar dacă la prima vedere pare doar o poveste clasică în care un bărbat decide să divorțeze de soția lui. Ce se ascunde în spatele motivului pentru care bărbatul decide acest...