Iubirea adevarata nu moare niciodata chiar daca a trecut foarte mult timp, iubirea nu se stinge. Oameni care nu stiu sa pretuiasca iubirea si persoana de langa ei, atunci se stinge flacara iubirii. Dragostea se stinge cu minciuni, iluzii si fapte urate. Nimeni nu sta langa o persoana care minte atat de bine, incat si el crede ceea ce spune.

Dragostea nu se masoara si nu cantareste nici un kilogram. Daca risti sa ai incredere in cineva este o decizie buna, dar daca te-a dezamagit o singura data, nu ii mai da a doua sansa pentu ca o va face iar. Nu conteaza ca iti pasa de persoana respectiva sau ca simti ceva pentru ea. Daca tot vrei sa ii mai dai o sansa, tine minte ca te va dezamagi din nou si va durea la fel de tare ca prima oara.

O persoana care te iubeste trebuie sa iti dovedeasca acest lucru prin fapte, nu doar prin vorbe. Deoarece orice om e capabil sa spuna o vrajeala sau sa minta intr-un mod foarte frumos. Daca te supara si te deranjeaza de prea multe ori, trebuie sa intelegi ca acel om nu este pentru tine si ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta, sa te desparti de el si sa alegi un om care e capabil sa te iubeasca asa cum esti tu, un om care te respect si te apreciaza, un om care nu te minte.

Dragostea nu se poate explica pentru ca nu exista nici o definitie pentru asa ceva, ea se simte in inima si in suflet si doar persoanele care iubesc cu adevarat se pot bucura de acest sentiment numit iubire. Daca ai langa tine o persoana care te iubeste cu adevarat, ai grija de ea pentru ca nu o sa mai gasesti pe nimeni care sa te iubeasca asa de mult, gandeste-te ca altii alearga o viata intreaga si nu gaseste pe nimeni care sa ii fie aproape.

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/large-71-2-1170x585-1024x512.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/large-71-2-1170x585-150x150.jpg Avram FloreaDRAGOSTE & SFATURI
Iubirea adevarata nu moare niciodata chiar daca a trecut foarte mult timp, iubirea nu se stinge. Oameni care nu stiu sa pretuiasca iubirea si persoana de langa ei, atunci se stinge flacara iubirii. Dragostea se stinge cu minciuni, iluzii si fapte urate. Nimeni nu sta langa o persoana care...