Viata este prea scurta pentru a fi cu cineva care nu ne face fericiti. Este prea tarziu pentru a doua sansa pentru omul care te-a ranit, pentru ca iti este teama ca nu va gasi o cale prin care sa te raneasca din nou.

Daca ea te-a ranit, ea nu te merita. Ea a luat decizia, ea a facut alegerea si poate ca nu a fost intentionata, dar prejudiciul se face si nu exista cale de intoarcere. Cand te-a ranit a luat o bucata mica din inima ta cu el.

Tu meriti o dragoste mare, o dragoste adevărata si pura. O iubire in care nu vei suferi atat de mult. Este timpul sa tai legaturile cu persoana care nu e in stare sa te iubeasca asa cum esti tu. E timpul sa parasesti acest om din trecutul tau pentru ca lucrurile bune vin. Iti promit.

Eu iti promit ca vor exista alti oameni care te vor iubi cu toata inima lor. Iti promit ca vei gasi pe cineva care crede ca soarele rasare si apune doar cu prezenta ta, care va zambi inconstient cu gandul la tine si va zambi de fiecare data la pronuntarea numelui tau.

Tu meriti acest tip de iubire. Veti gasi pe cineva mai bine decat cel care te-a ranit. Si el te va iubi in moduri mai mari si mai frumoase decat v-ati imaginat vreodata. Iubirea vine atunci cand nu te astepti absolut deloc, dar vine, te asigur de asta.

Asa ca inchide inchide ochii si aduna toata puterea ta. Este timpul sa lasam trecutul in urma si sa ne bucuram de viata, deoarece viata este prea scurta si e foarte urat sa fii nefericita. Iar tu meriti sa fi fericita si sa te bucuri de aceasta viata minunata.

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/jhg1.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/jhg1-150x150.jpg Avram FloreaDRAGOSTE & SFATURI
Viata este prea scurta pentru a fi cu cineva care nu ne face fericiti. Este prea tarziu pentru a doua sansa pentru omul care te-a ranit, pentru ca iti este teama ca nu va gasi o cale prin care sa te raneasca din nou. Daca ea te-a ranit, ea nu...