Prima intalnire cu o persoana. Cand voi sti ca ma intalnesc cu persoana potrivita? Am auzit de multe ori aceasta intrebare. Raspunsul este destul de complex.

Exista doua tipuri de oameni care cauta dragostea:

  • Pentru a se simti iubit, in siguranta si fericit
  • Pentru a impartasi dragostea si sa se dezvolte emotional si spiritual

In cazul in care te simti nesigur si singur, sunteti probabil in cautarea unei persoane care sa va umple golul interior si sa va daruiasca dragostea pe care o cautati. Este posibil sa gasiti pe cineva potrivit pentru tine. Persoana potrivita pentru tine poate sa fie chiar si cea mai buna prietena a ta, fata aia care ii spui ca iti este doar o prietena.

Problema este ca mereu cauti persoana potrivita, care de multe ori se afla fix langa tine si nu esti constient de acest lucru, alergi dupa dragostea adevarata si o pierzi chiar in fata ta, ia o pauza, uita-te in jur si o sa vezi femeia care este indragostita de tine.  Si acum vine decizia. In loc de a pune întrebarea: “Este aceasta persoana potrivita pentru mine?” De ce nu spui: “Sunt eu persoana potrivită?” Sunt eu o persoană potrivita pentru o relație plină de dragoste pentru a impartasi sentimentele mele, sau sunt eu o persoană nevoiasa in speranța de a obtine dragostea adevarata?

Principalul motiv pentru care multe relatii nu functoneaza este pentru ca nu exista incredere in persoana de langa noi. Am fost dezamagiti de prea multe ori si ne este greu sa mai avem incredere intr-o persoana. Fiecare om doreste sa fie iubit si apreciat dar nimeni nu apreciaza persoana de langa el, mereu omul cauta o persoana mai buna, in timp ce se stinge fiecare sentiment pe care il are persoana care te iubesc cu adevarat, persoana care e invizibila pentru tine, deoarece tu cauti pe altcineva.

Loading...
https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/shutterstock_157489664_date.jpg https://www.avramflorea.ro/wp-content/uploads/2016/11/shutterstock_157489664_date-150x150.jpg Avram FloreaDRAGOSTE & SFATURI
Prima intalnire cu o persoana. Cand voi sti ca ma intalnesc cu persoana potrivita? Am auzit de multe ori aceasta intrebare. Raspunsul este destul de complex. Exista doua tipuri de oameni care cauta dragostea: Pentru a se simti iubit, in siguranta si fericit Pentru a impartasi dragostea si sa se...